Услуги

Изучаване на английски език

Днес въпросът защо да се изучава английски звучи малко странно. Отговорът на този въпрос е равносилен на отговора на въпроса, защо да изучавате математика или физика. И е също толкова актуално, както и правилното говорене, четене и писане на родния ни език.

Защо е нужно изучаване на английски език при децата?

Децата от начална и училищна възраст са специална категория ученици. Родителите се стремят да научат малките деца на езика, така че в този случай не говорим за вътрешна мотивация – собствената им нужда да говорят и разбират английски. Но нашите учители предизвикват истински интерес към езика и след известно време самите деца се опитват да научат нови теми за тях и да попълнят речника си.

Ние сме LONDON School of English, за контакт с нас: София , Младост 3,бул. Александър Малинов 51; Търговски център Metro City. Тел.: +359 876 566 322.

Уроците по английски за деца са предназначени не само да поставят солидна основа на знанията, които несъмнено ще им бъдат полезни в зряла възраст, но имат и „страничен ефект“ – премахване на комуникационните бариери, разширяване на хоризонта, развитие на фини и големи двигателни умения в производството на занаяти и участие в дейности, свързани с с изучаване на езици. Е, и разбира се, ценността на подобна подготовка за училище изобщо не подлежи на съмнение и обсъждане.

Защо тийнейджърите се нуждаят от това, да учат английски език?

В юношеска възраст изучаване на английски език е необходимо, на първо място като етап от подготовката за влизане в университет, избор на професия и самоутвърждаване. А за творческите възможности със знания на чужд език има ли нужда да говорим.

Собствените песни или стихотворения на английски могат да послужат като причина да позавиждат връстниците. А приятелите в интернет от чужбина като цяло ще дадат специален статут на всеки тийнейджър, да не говорим за факта, че можете лесно да четете и слушате най-новите новини от чуждестранната музика, кино, анимация и игри. Не е ли чудесно това?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *