Uncategorized

Контейнери за строителни отпадъци и извозване на ниски цени

Планирайки ремонт, ние трябва да предвидим всяка една стъпка до последния детайл.

На кои фирми да се доверим, какво точно искаме да постигнем след ремонтната дейност, колко време ще ни отнеме, имаме ли разрешение от съседите. Важна особеност е да измислим какво ще правим с всички отпадъци, които остават след ремонта. Въпреки всички планове, които правим, все остават неща, за които не сме се погрижили и трябва да търсим алтернативни варианти.

Контейнери за строителни отпадъци на ниски цени

В зависимост от това колко е голям мащабът на ремонта, зависят и отпадъците, които ще останат накрая. Ако е малък и всичко излишно се събере в не повече от два чувала, имате право да ги изхвърлите до обществен контейнер за боклук, но не и вътре в него. Общинските наредби за чистота изрично забраняват строителните отпадъци да се смесват с другите битови отпадъци.

Ако мащабите са по-големи, ще трябва да помислите за варианта контейнер за строителни отпадъци. Фирма Зашеви Транс ООД се занимава с такава дейност повече от 11 години. Дейността им е свързана с даване на контейнери за отпадъци под наем и извозването им. С годините са се доказали като страхотни професионалисти, които съумяват да се справят с всяко предизвикателство, което им е отправено.

Видове контейнери за строителни отпадъци

Фирма Зашеви Транс ООД разполагат с голям брой контейнери, които са различни по големина – 3, 4 и 7 кубикови. Извозват строителни отпадъци и едър боклук със самосвали и камиони от 2 куб.м. (2.5 тона) до 4 куб.м. (5 тона). Имат възможност да снабдят всеки, който има желание, със строителни и инертни материали от борси и тържища до посочен от клиента адрес. Това е услуга, която ще Ви спести огромно количество време и нерви.

Ценоразписът може да видите в страницата Услуги на техния уеб сайт Zashevi-trans.com. За заявка за наемане на контейнери за строителни отпадъци трябва да позвъните ден по-рано на 0898 450 631 или 0897 961 162.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *