Uncategorized

ЛИМУЗИНИ ПОД НАЕМ – ПЕРФЕКТНА ИЗНЕНАДА ЗА ПРИЯТЕЛ?

Ако се чудите какво да подарите на ваш приятел или приятелка за неговия/нейния абитуриентски бал, рожден ден или какъвто и да било друг повод, то лимузини под наем са перфектното решение. Ако се чувствате изчерпани откъм подаръци и искате да измислите нещо ново, интересно и подобаващо за вашия близък, то наемането на луксозна лимузина е невероятен вариант.

Лимузини под наем

Имам прекрасен съвет за вас откъде да я наемете. Мястото е RingSpot.bg. То се отличава с огромния си автопарк, дългогодишен опит и близо 3000 души доволни клиенти. Част от тях са Черешката на Тортата, Звездни Стажанти, Национална Лотария, Вип Брадър 2016, България търси Талант и Фермата Съединение. Мисля, че това е достатъчно доказателство за техния професионализъм и високо качество.

Адресът им в столицата е: гр.София, ул. „Самоковско шосе“ 147 в Шоурума на „Balkan Conteiner“. Добре е да направите предварителна уговорка. Най-удобното е, че RingSpot.bg работят в цяла България, а не само на територията на гр.София. Където и да се намирате в страната, можете да се възползвате от уникалната възможност да изберете лимузини под наем от RingSpot.bg за своето тържество.

Подаръка ще впечатли близките ви и ще остави спомени за цял живот.

Сред моделите им можете да откриете Hummer SuperStrech Limousines, Бутикови, Кабрио и Ретро лимузини. Автомобилите са с вместимост 8 до 18 места и са достатъчно големи за да се организира частно парти в тях!

Свържете се с компанията на тел.: 0 885 710 760, като можете да го направите и чрез Viber / WhatsApp, или на имейл адрес: info@ringspot.bg. Луксозни лимузини под наем са готови да направят праздника ви незабравим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *