Услуги

Детски килим – разнообразие от цветове и дизайни

Когато се каните да купите детски килим за стаята

Различни клопки и неочаквани изненади могат да Ви срещнат при избора на детски килим пъзел там, където дори не сте си представяте. Ето защо, преди да купите детски килим за стаята, моля, прочетете нашите препоръки.

На какво трябва да обърнете внимание

Не забравяйте да изчислите площта, която трябва да покриете с такъв пъзел килим. Нямате нужда от допълнителни подробности. В къща или апартамент ще бъде заето само място. Но дори когато има малко килимче, ефектът също не е същият.

Ако имате много малко дете, което слага всичко в устата си, тогава трябва внимателно да погледнете постелката, така че в нея да няма прекалено малки части, които пълзящо дете може да погълне.

Ако купувате няколко килима наведнъж, не забравяйте да се консултирате с продавача, така че килимите да са съвместими. Детайлите на детския пъзел килим трябва да съвпадат перфектно по ширина, височина и покритие. Има килими с гладка и релефна повърхност. Следователно фактът на повърхностния релеф също си струва да се вземе предвид. Не всички купувачи знаят за това и понякога има досадни гафове.

Важни подробности

Повърхността, върху която ще подредите пъзел килима, трябва да е равна, без вдлъбнатини и издигания. В противен случай постелката за пъзел няма да се сгъне добре, ще се рони, ще изпадне от жлебовете.

Ако току-що сте решили да купите пъзел постелки и сте ги донесли у дома, тогава не трябва веднага да смесвате всички детайли заедно. Понякога пъзелите са много сложни и не е лесно да ги сглобите не само за дете, но и за възрастен. За да не обезсърчите интереса на детето към детски килими за пъзели и пъзели като цяло, по-добре е да правите всичко постепенно и да раздавате детайлите на части. И тогава, когато свикнете, можете да усложните задачата, като смесите детайлите заедно. Например, много е трудно да се съберат банан и грозде