ЗБУТОбученияПолезноСайтовеУслуги

Дистанционно обучение по ЗБУТ за опасни дейности

Дистанционно обучение по ЗБУТ за опасни дейности на работници, които създават опасност за тяхното или на други лица здраве и живот!

Дистанционно обучение по ЗБУТ за опасни дейности на работници, които създават опасност за тяхното или на други лица здраве и живот

Търсите ли качествено дистанционно обучение по ЗБУТ за Вашите служители, които създават опасност за тяхното или на други лица здраве и живот? Такова дистанционно обучение по ЗБУТ при това на изключително изгодна цена може да намерите на сайта на колегите експерти по здравословни и безопасни условия на труд ЗБУТ от сайта збутобучения.com

Дистанционно обучение по ЗБУТ
Дистанционно обучение по ЗБУТ

Дистанционното обучение по ЗБУТ за опасни дейности на работниците, които създават опасност за тяхното или на други лица здраве и живот се извършва онлайн.

Чрез това дистанционно обучение по ЗБУТ Вие и Вашите служители:

  • сами решавате кога да се обучавате;
  • колко време на ден да отделяте за обучението си;
  • кога да направите теста за проверка на знанията си;
  • по всяко време имате достъп до учебните материали. Те са разработени от нашите високо квалифицирани експерти по здравословни и безопасни условия на труд ЗБУТ;
  • имате възможност да задавате въпроси на нашите експерти по ЗБУТ, които ще Ви отговроят в най-кратки срокове;
  • имате възможност да ползвате материалите в рамките на три месеца;
  • получавате достъп до едни от най-квалифицираните експерти по здравословни и безопасни условия на труд.

Това дистанционно обучение по ЗБУТ за опасни дейности на работници отговаря на всички нормативни изисквания в Република България и ЕС.

Всички учебни материали са изготвяни години наред. От едни от най-квалифицираните и опитни експерти по здравословни и безопасни условия на труд ЗБУТ в България.

Всеки работник или служител, който успешно издържи теста. След приключване на това дистанционно обучение по ЗБУТ за опасни дейности на работници, които създават опасност за тяхното или на други лица здраве и живот във фирмата, ще получи сертификат. Този сертификат е валиден в Република България и се издава на основание изискванията на чл. 6, ал. 1, т. 6 от Наредба № РД-07-2 от 16 декември 2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.

Повече полезна информация за здравословните и безопасни условия на труд и обучения по ЗБУТ може да намерите в нашите категории:

Надяваме се, че сме Ви полезни и ннтересни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *