Полезно

Избор на правилния килим за вашето корпоративно пространство

За да направите добро първо впечатление трябва да изберете правилния килим

През последните няколко години Covid-19 ни ограничи до домовете ни и ние сме свикнали с удобствата на работа от дивана или масата в трапезарията. Въпреки това, тъй като по-голямата част от работната сила сега се връща в офиса, е по-важно от всякога да създадете приветлива среда в търговското пространство. Въвеждането на по-домашни елементи като офис килими придава характер на общите офис пространства, вдъхновявайки производителността и повишавайки нивата на креативност. Има и факти, които подкрепят това. Около 97% от служителите вярват, че работната им среда в офиса е отражение на това как се оценяват като работник. Освен това 65% от служителите твърдят, че биха подобрили активно нивата си на представяне, ако работното им място беше по-удобна среда за работа.

За да направите добро първо впечатление

Входът и чакалнята на търговско заведение са първото впечатление, което потенциалните клиенти ще получат от вашия бизнес. Следователно интериорният дизайн на това пространство отразява вашия бизнес етос, вашето внимание към детайлите и отдаденост на вашия персонал. Тази зона по същество е всекидневната на офиса и трябва да я украсите съответно. Удобната зона за сядане на клиентите с впечатляващ съвременен офис килим е ефективен и ефективен начин да направите изявление. Заедно с подходящите мебели, голям офис килим е чудесен начин да създадете фокусна точка в чакалнята, като съберете околните дизайнерски елементи заедно и създадете сплотено пространство. Най-добрите килими за офиса са тези, които подчертават мебелите, които вече са в пространството, и внасят познатостта на дома в работната среда. Това незабавно ще успокои вашите посетители и ще ги направи по-отворени за разговор. Кръглият офис килим или овалният офис килим са особено добри за посрещане на пространства, тъй като насърчават творчеството и дискусия.

Входът също е изключително важна част от офиса и се нуждае от внимателно обмисляне. Независимо дали сте редовен служител или ценен гост, първата емоционална реакция, която се задейства, когато влезете в офиса, задава тона за останалата част от деня. Килимите за входа са отличен инструмент, който може да се използва за издигане на това често пренебрегвано пространство. За по-малък вход, опитайте малък кръгъл офис килим или малък неправилен офис килим. Килим с поп цвят със сигурност ще разведри настроението на всички посетители. Вашите служители със сигурност ще се почувстват по-ентусиазирани от началото на деня. За по-дълъг вход, дълъг офис килимче, поставен в средата на пространството, е ефективен начин за привличане на посетители. Офисните килими с по-неутрални тонове са фин начин за представяне на посетители и служители както и търговското пространство. Въпреки това, по-смелите офисни килими са идеалното допълнение към не толкова официално търговско пространство.

Още по темата „Избор на правилния килим за вашето корпоративно пространство“ тук.