ЛИМУЗИНИ ПОД НАЕМ – ПЕРФЕКТНА ИЗНЕНАДА ЗА ПРИЯТЕЛ?

Ако се чудите какво да подарите на ваш приятел или приятелка за неговия/нейния абитуриентски бал, рожден ден или какъвто и да било друг повод, то лимузини под наем са перфектното решение. Ако се чувствате изчерпани откъм подаръци и искате да измислите нещо ново, интересно и подобаващо за вашия близък, то наемането на луксозна лимузина е невероятен вариант.

Лимузини под наем

Имам прекрасен съвет за вас откъде да я наемете. Мястото е RingSpot.bg. То се отличава с огромния си автопарк, дългогодишен опит и близо 3000 души доволни клиенти. Част от тях са Черешката на Тортата, Звездни Стажанти, Национална Лотария, Вип Брадър 2016, България търси Талант и Фермата Съединение. Мисля, че това е достатъчно доказателство за техния професионализъм и високо качество.

Адресът им в столицата е: гр.София, ул. „Самоковско шосе“ 147 в Шоурума на „Balkan Conteiner“. Добре е да направите предварителна уговорка. Най-удобното е, че RingSpot.bg работят в цяла България, а не само на територията на гр.София. Където и да се намирате в страната, можете да се възползвате от уникалната възможност да изберете лимузини под наем от RingSpot.bg за своето тържество.

Подаръка ще впечатли близките ви и ще остави спомени за цял живот.

Сред моделите им можете да откриете Hummer SuperStrech Limousines, Бутикови, Кабрио и Ретро лимузини. Автомобилите са с вместимост 8 до 18 места и са достатъчно големи за да се организира частно парти в тях!

Свържете се с компанията на тел.: 0 885 710 760, като можете да го направите и чрез Viber / WhatsApp, или на имейл адрес: info@ringspot.bg. Луксозни лимузини под наем са готови да направят праздника ви незабравим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.