ПолезноУслуги

Няколко изключителни модела екстрактор прахосмукачки Част 2

Екстрактор прахосмукачка – обхватът е доста широк: те се използват в офиси, хотели, магазини, при автомивки, за почистване на помещения след ремонтни и строителни работи и др.

Третият модел:

Екстрактор прахосмукачка ES 245 с резервоар от 24 литра е идеална за почистване на малки и средни килими.

Отличава се с голяма издръжливост при интензивна употреба благодарение на надежден дизайн с мембранната помпа. Дизайнът и размерите на този екстрактор осигуряват много предимства. Той е удобен както при употреба, така и по време на транспортиране. Четири ролетни въртящи се колела правят тази прахосмукачка много стабилна и подвижна.

Калъфът, изработен от полиетилен с висока плътност и защитен от броня, е надежден, устойчив на механични повреди и дълъг експлоатационен живот.

Поради високата мощност на засмукване времето за сушене на почистваната повърхност се намалява, което значително подобрява качеството на работа.

Екстрактор прахосмукачка ES 245 се препоръчва за почистване на килими, тапицерия на мека мебел, завеси и др., А може да се използва и за различни видове професионални приложения, включително в ресторанти, хотели, магазини, институции и др.

Включен е маркуч за засмукване и пръскане.

Всички аксесоари се доставят отделно.

Особености:

↘ Мощност (W): 1100

↘ Разряд (мм): 2300

↘ Вакуумно изпълнение

помпа (l / s): 50

Type Тип помпа: Диафрагма

↘ Спрей за изпълнение.

помпа (l / min): 0.7

↘ Работно налягане (Bar): 4-5

↘ Напрежение (V): 220-240 / 120

↘ Честота (Hz): 50-60 ↘ Тип щепсел: EUR

Volume Обем на резервоара за чист /

Отпадни води (L): 24/24

Length Дължина на маркуча (m): 2.20

↘ Диаметър на маркуча (mm): 32

Level Ниво на шума (dBA): 75

↘ Размери LxWxH (cm): 54×37.5×66

↘ Тегло (kg): 14.5.

И трите модела на екстрактори са оборудвани със смукателни и пръскащи маркучи, имат корпус, изработен от модерен и издръжлив материал – полиетилен с висока плътност. Прахосмукачките са оборудвани със система за индикация на поплавково ниво, за да контролират пълненето на резервоара с изразходвания разтвор. Калъфът е защитен от броня, което го прави надежден и устойчив на различни механични повреди и подходящ за дълъг експлоатационен живот. Високата мощност на засмукване намалява времето за сушене на повърхностите, които трябва да се почистват, което значително увеличава производителността и значително подобрява качеството на екстракторите.

Камак ЕООД:
гр. София 1303
жк. Зона Б-4, ул. Овче поле 103
(между ул. Пиротска и бул. Тодор Александров)
тел: 02 953 32 78, 02 954 83 11; 0887 925 330

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *