ПолезноСтроителствоУслуги

Oписание на сглобяемите къщи

Характеристики и описание на сглобяемите къщи

Разлики в експлоатационния живот. Всички къщи се различават по техния експлоатационен живот, но поддръжката на къщата също е свързана с експлоатационния живот. Да вземем например една дървена къща, или пък една  панелна къща. Без поддръжка може да се разпадне за 50 години. Като в същото време при правилна поддръжка може да живее повече от един век.

Въпреки това, без значение колко са къщите, те морално остаряват. Моралът им зависи от сегашния стандарт на живот в страната. Т.е. ако сега нормата на човек е 16 квадратни метра. м., тогава в бъдеще броят може да се промени на 20, 25, 30 и дори 50 квадратни метра. м. Съответно, ще има много малко текущи метри в панелни къщи и всякакви други къщи, с изключение на разположението му.

Разлики на къщите на място и време на производство

Както знаете, материалите за строителството или сглобяването на къщи не се правят на строителната площадка, а някъде на други места … фабрики, фабрики и т.н.

Материалите за изграждане на къщи, изработени от дърво, се правят най-бързо и най-просто за производство. С изключение на факта, че първо дървото трябва да се отглежда или използва съществуващата гора.

Морският контейнер ще бъде равнопоставен като „отпадък“. Тъй като все още трябва да се произвежда, приготвянето на материали от дърво е по-бързо.

Всички видове и описание на сглобяемите къщи са частично произведени във фабрики. В зависимост от размерите за транспортиране, къщи / блокове / материали могат да бъдат направени изцяло или частично. По този начин блокове за тоалетна баня от стоманобетонни продукти могат да бъдат доставени готови директно до строителната площадка и инсталирани у дома.

Модулните къщи имат същия процес на изграждане

Разлики в техническите възможности. Всички сглобяеми къщи, които се доставят в готови части до строителната площадка, имат ограничения по размер.

Т.е. ако искате модулна къща с големи стаи, тогава те ще имат ограничение от 3-4 метра ширина и дължина с ограничения на ремаркета или камиони.

Готовите модулни къщи или стаи са единствените, които могат да бъдат доставени с готови облицовки и това са единствените къщи, които могат да бъдат преустроени и / или транспортирани от място на място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *